Studiejob og fritid

Mit studiejob hos Rambøll Danmark A/S

Jeg fik i august 2011 studiejob som piccolo (under Facilities Management) hos Rambøll Danmark A/S i Odense. Odense-kontoret har ca. 130 ansatte hvor jeg flere gange ugentligt hjælper til med opgaver af praktisk karakter, samt varetager øvrige opgaver der er nødvendige for at få et kontor med mange ansatte til at fungere (fx post, arkivering, mm.). Mit ansvarsområde er dog med tiden blevet udvidet betydeligt, og i dag er der længere perioder hvor jeg er hovedansvarlig for trykkeri og andre opgaver inden for Facilities Management (eksempelvis administration af firmabiler).

Jeg har gennem mit studiejob ved Rambøll Danmark A/S fået et godt indblik i hvad det vil sige at arbejde for en større virksomhed (med ca. 3000 ansatte i Danmark). Jeg har derudover fået erfaring med at håndtere pressede og kritiske situationer hvor deadlines skal overholdes, og hvor den rigtige metode, pragmatiske løsninger, selvstændig tænkning og arbejde til midt om natten er nødvendigt for at opgaven kan blive løst tilfredsstillende. Jeg har derudover fået erfaring med at håndtere et forholdsvis travlt og tidskrævende job ved siden af at skulle håndtere et travlt jurastudie.

Fællesdomicilet på Odense havn (Englandsgade 25), hvor Rambølls Odense-kontor ligger på 2. sal (Arkitekt: Henning Larsen)

Fællesdomicilet på Odense havn (Englandsgade 25), hvor Rambølls Odense-kontor ligger på 2. sal (Arkitekt: Henning Larsen)

Sport

Jeg træner flere gange om ugen i SDU Fitness. Derudover cykler jeg meget, dels til og fra universitetet, men også i min fritid når lejligheden byder sig. Derudover har jeg tidligere spillet volleyball, hvilket jeg i dag dog kun spiller ved enkelte lejligheder.

Fotografering

En af mine interesser er fotografering. Jeg tager generelt mange billeder til arrangementer og fester, både uden for og i forbindelse med studiet. De fleste billederne bliver publiceret på Facebook. Fotoudstyr jeg i øjeblikket benytter mig af er følgende:

 • Nikon D3200, med tilhørende:
  • Objektiv: Sigma 18-35mm f1.8
  • Objektiv: Sigma 50mm f1.4
  • Objektiv: Nikon 18-55mm f3.5-5.6
  • En række ældre objektiver (heriblandt et 400mm f5.6 og et 200mm f3.5)
  • Blitz: Nikon SB-400
  • ND-filter og Pol-filter
 • Fujifilm X100s
 • Kamerastativ, og andet tilbehør

Efterbehandling af billederne sker ofte i Adobe Photoshop Lightroom, og engang imellem i Adobe Photoshop CC.
Jeg har selv taget alle billeder der benyttes på denne hjemmeside.

Musik

Jeg har tidligere haft spillet trommer i ca. 8 år, og har derigennem tilegnet mig væsentlige musiske kompetencer. Derudover har jeg tidligere beskæftiget mig en smule med elektronisk musik som DJ (i ca. 2 år).

I dag er det dog begrænset hvad jeg selv får spillet af musik, men jeg er fortsat meget entusiastisk inden for alle former former for musik, og jeg vægter det derfor højt at lytte til musik hver eneste dag. Derudover har jeg utvivlsomt planer om at genoptage det at selv spille musik, når jeg får tid til det og når lejligheden byder sig.

Min interesse for musik har i også mindre grad gjort mig til Hifi-entusiast. Jeg går meget op i god lydkvalitet, og lytter som udgp. kun til musik i høj kvalitet (CD-kvalitet eller bedre), og lytter helst på højtalere eller hovedtelefoner af god kvalitet (i øjeblikket Bowers & Wilkins).