Web-design

web-design/php-kode

Web-design er en hobby jeg har sat på standby, grundet studier.
Alt hvad jeg ved om web-design er selvlært, og da det for tiden ikke er ofte jeg benytter mine færdigheder, er det begrænset hvad jeg kan kode i dag.

Jeg har beskæftiget mig med følgende programmeringssprog: HTML, CSS, PHP, jQuery, JavaScript og MYSQL. Dog er mine kompetencer inden for programmering begrænsede, og jeg løser derfor ikke større programmeringsopgaver.

Min erfaring med web-design

Jeg har, i januar 2013, kodet hjemmesiden basis-retorik.dk (opdateres ikke længere) samt min portfolio-hjemmeside (opdateres ikke længere) fra bunden, vha. ovenstående programmeringssprog.
Derudover har jeg brugt mine færdigheder til at lave mindre modifikationer på denne portfolio-side (lavet i WordPress).

I 2014 oprettede jeg en ny hjemmeside for Juridisk Forening SDU. Denne hjemmeside er lavet ved at modificere WordPress (lave et child-theme), samt skrive et selvstændigt plugin til håndtering af nye samt eksisterende medlemmer. Derudover har jeg på egen hånd migrated/flyttet al indhold og alle brugere fra foreningens gamle hjemmeside (som kørte Joomla) til den nye.

Derudover har jeg hjulpet min ven, den journalist-interesserede Rasmus Valentin Kej, med at oprette Bloggen Valentin & Viemose.